Fotoworkshops, fotowandelingen & online cursussen

Fotoworkshops, fotowandelingen en (online) fotografie cursussen

Wil je graag meer leren over fotografie, of ben je op zoek naar een specifieke workshop over een bepaald soort fotografie? Fotowandelaars organiseert naast fotoreizen ook verschillende fotoworkshops. Van zwart-witfotografie tot landschapsfotografie, en van architectuurfotografie tot creatieve fotografie. Maar ook macrofotografie en online fotografiecursussen staan regelmatig op het programma. Wil je een workshop op maat aanvragen, dan kan dat ook.

Workshop op maat aanvragen

Een privé workshop fotografie

Wil je graag een fotoworkshop volgen, maar liever met 1 of 2 personen in privéverband? Op nader te bepalen datum? Vraag deze dan aan en vul kort je wensen in, dan krijg je binnen 48 uur antwoord.

Fotoworkshop op maat als teamuitje of voor vriendengroep

Zoek je een leuk uitje met kennissen, familie, vrienden of collega’s? Voor groepen van 3 tot 25 personen geef ik fotoworkshops op maat. Met een onderhoudend fotografieprogramma dat zowel voor de smartphone als een grotere camera geschikt is, of juist voor meer gespecialiseerde fotografen. Op een nader te bepalen locatie, buiten of in de stad. De tijdsbesteding is 2 tot 3 uur. Prijs vanaf € 425,-. Meer gespecialiseerde workshops met zwart-witfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie, creatieve fotografie of (alleen) smartphone-fotografie zijn ook mogelijk. Doe een vrijblijvende aanvraag, dan krijg je binnen 48 uur antwoord.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact leggen / aanvragen workshops op maat

Stuur ons een bericht en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Naam(Vereist)
Stuur mij de Fotowandelaars Nieuwsbrief(Vereist)

Deel dit met je fotovrienden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

BEL ME NU
+
Bel mij!