Fotoreizen

Intensief fotograferen, maar wel ontspannen op reis

Wil je intensief fotograferen op vakantie, en toch ontspannen op reis? Ga dan mee met een van mijn fotoreizen. Niets zo leuk als meerdere dagen samen op pad te zijn en elkaars resultaten te bekijken. Daarbij zorg ik voor een uitgebalanceerd programma met interessante fotowandelingen, leerzame (en toch prettige) fotobesprekingen en inspirerende foto-opdrachten. En natuurlijk zal ik je onderweg vertellen over wat we tegenkomen.

Goed om te weten

Geen voucher maar je geld terug als een reis niet doorgaat of wordt verzet

De pandemie is nog niet ten einde. Je kunt ervoor kiezen om de reissom terug te krijgen als ik een reis vanwege overmacht moet annuleren. Je bent dan alleen de bijdrage kwijt voor het STO-Garant (€ 14,52 per boeking). De reis doorschuiven naar een later tijdschip of een andere reis boeken mag dan ook, maar hoeft niet.

Corona-protocol

Alle activiteiten sluiten aan bij de protocollen van het RIVM en de fotobond. Het Fotowandelaars Corona-protocol kun je lezen op de website.

Boek flexibel: neem een optie

Misschien ben je op dit moment huiverig om een reis te boeken. Gelukkig kun je ook een optie nemen op een fotoreis. In de huidige situatie verleng ik de optie tot vrij kort voor vertrek op voorwaarde dat er nog plaats beschikbaar is. Het nemen van een optie voor binnenlandse reizen is gratis. Voor reizen naar het buitenland is de korte optie gratis en betaal je voor een optie van 3 maanden € 25.

Deel dit met je fotovrienden