Fotoreizen Frankrijk

Fotoreizen naar Frankrijk met Fotowandelaars

Zoek je een goed georganiseerde fotoreis naar Frankrijk waarin ook lekker gewandeld wordt? Een ontspannen foto- en wandelvakantie naar het echte Frankrijk, ver weg van de gebaande paden? Ga dan mee met een fotoreis naar Frankrijk van Fotowandelaars.

In kleine groepen op fotoreis door Frankrijk

Ook de fotoreizen in Frankrijk zijn altijd met kleine groepjes fotografen. Het maximumaantal deelnemers is 6 fotografen. Zo kan ik als fotograaf-reisbegeleider persoonlijke aandacht garanderen. Zowel in het veld, als tijdens de fotobesprekingen.

Soorten fotografie tijdens een groepsreis in Frankrijk

Landschapsfotografie, detailfotografie, architectuurfotografie, abstracte fotografie, straatfotografie, nachtfotografie, portretfotografie, zwartwitfotografie – tijdens fotoreizen in Frankrijk komen de meeste soorten fotografie wel aan bod.

Oradour-sur-Glane
Zwart-witfotografie in Oradour-sur-Glane

Voor beginnende én gevorderde fotografen

De fotoreizen in Frankrijk zijn geschikt voor zowel (meer) beginnende als gevorderde fotografen. De gemene deler is dat alle deelnemers graag fotograferen. Met een persoonlijke benadering en hier en daar wat uitleg op maat, lukt het zo goed als altijd om iedereen een fijne reis te bezorgen.

Neem een optie op een fotografiereis naar Frankrijk

Je kunt een gratis optie nemen van 10 dagen op een fotoreis naar Frankrijk. De gratis optie is vooral handig als je nog vrij moet regelen.

 

Deel dit met je fotovrienden
BEL ME NU
+
Bel mij!