Fotokajakken

Fotografie vanuit de kajak met instructeur & fotograaf

Het fotografisch perspectief vanuit een kajak is ongeëvenaard voor fotografie over het water. Samen met kajakinstructeur Merel Nip van Wekayak.nl neem ik je mee voor een spectaculair foto-avontuur. Wij zorgen echt voor álles, van kano tot zwemvest en van camera tot geheugenkaart. En natuurlijk voor een boeiend programma vol met foto- en kajakinstructie. In de Biesbosch, op het IJ-meer of in spectaculair historisch Amsterdam. Dus laat die spiegelingen, zonsondergangen en bevers maar komen! Je hebt maar een heel klein beetje kano-ervaring nodig om mee te doen.

 

Geen reizen of workshops gevonden

Nieuwe fotografische wegen bevaren met de kajak

Vanuit een kajak kun je foto’s maken die je anders vrijwel niet kunt maken. Niet alleen kun je met een kajak op plekken komen die voor anderen ontoegankelijk zijn, je kunt ook vanuit een bijzonder perspectief fotograferen. Maar daar moet je wel aan wennen! Daarom geef ik je tijdens alle fotokajaktochten waardevolle tips & tricks om je de kunst van het fotograferen vanuit de kano meester te maken. En natuurlijk geef ik je instructie over het gebruik van een gehuurde camera of camerazak.

Samenwerking met Wekayak.nl

Alle fotokajaktrips gebeuren in samenwerking met Merel Nip van Wekayak.nl. Merel is niet alleen een eigenaar van dit in Amsterdam gevestigde buitensportbureau, ze is ook een uitstekende kano-instructeur met alle benodigde instructeursdiploma’s. Met Merel zijn de excursies ontspannen en veilig, ook als je nog niet eerder gekajakt hebt.

Onderwatercamera of waterdichte camerazak

Een handzame écht waterdichte camera is het meest comfortabel in de kajak. Heb je die zelf niet, dan kun je die van ons huren. Hiervoor hebben we een paar oersterke onderwater compactcamera’s aangeschaft, die tot 15 meter diepte waterdicht zijn. Ze maken relatief goede foto’s doordat je in RAW-formaat kunt fotograferen en een kwalitatief goed zoomlensje hebben.
Durf je het aan je spiegelreflexcamera of systeemcamera mee de kajak in te nemen, dan kun je een waterdichte camerazak van ons huren.

Kajakken door stad, natuur of allebei

 

Deel dit met je fotovrienden
BEL ME NU
+
Bel mij!